Aanmelden

Aanmelden

Als u zich wilt aanmelden voor therapie, kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. Nadat ik uw gegevens ontvangen heb, neem ik binnen 1 week contact met u op, om een kennismakingsgesprek met u te plannen.

Tijdens dit gesprek bespreken we gezamenlijk wat de problemen zijn, wat u graag  wilt bereiken en of systeemtherapie de juist gekozen vorm van behandeling is. Ook zal ik u dan informeren over de verwachting van de behandelduur en de frequentie van de gesprekken.

Op maandag (14.00u – 21.00u), dinsdag (10.00u – 18.00u) en zaterdag in de even weken (10.00u – 17.00u) is mijn praktijk open.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Beveiliging (verplicht)

  captcha

  Als u zich wilt aanmelden voor het trainingsprogramma “Houd me vast”, kunt u ook gebuik maken van het contactformulier. Nadat ik deze ontvangen heb, neem ik binnen 1 week contact met u op, om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek nemen we de afspraken voor de training door.

  Heeft u nog vragen of wilt u een reactie geven na het lezen van mijn website, dan kunt u gebruik maken van mijn e-mail adres: info@relatietherapieleenards.nl

  Meest recente berichten